Etusivu

Oy Maria Ekman-Kolari Ab on vuonna 2016 perustettu yritys, joka tarjoaa arviointipalveluita pesänjakoa, realisointia ja vakuutusta varten. Arvioinnit perustuvat lähes 30 vuoden työkokemukseen antiikin, designin ja taiteen jälleenmyyntimarkkinoilta sekä erinomaiseen kysynnän ja tarjonnan tuntemukseen.

Maria Ekman-Kolari on kasvanut tehtäviinsä tunnetuissa suomalaisissa huutokauppakamareissa, joissa hän on työskennellyt vastuullisena asiantuntijana sekä meklarina. Työtehtävät ovat vaatineet myös paljon tutkimus- ja kirjoitustyötä. Kaikki tämä kokemus ja tietotaito on nyt yrityksen asiakkaiden saatavilla.

-Arviointitapahtuma on usein asiakkaalle elämässä ainutkertainen tapahtuma ja liittyy elämänmuutokseen. Nämä toimeksiannot perustuvat asiantuntemukseen, hienovaraisuuteen ja luottamukseen sanoo Maria Ekman-Kolari

Arvioinnit suoritetaan ammattitaidolla ja luotettavasti tarkkojen kuvien perusteella tai itse esinettä tutkimalla. Sovittaessa myös nopealla aikataululla. Arviointipyynnön voi lähettää sähköpostilla tai sopia kotikäynnistä tai tapaamisesta.

Toimin meklarina, pidän luentoja ja koulutuksia. Kirjoitan myös alan artikkeleita, historiikkeja sekä sukukronikkoja.