Palvelut

ARVIOINNIT

Arvioinnit suoritetaan ammattitaidolla ja luotettavasti tarkkojen kuvien perusteella tai itse esinettä tutkimalla. Sovittaessa myös nopealla aikataululla. Arviointipyynnön voi lähettää sähköpostilla tai sopia kotikäynnistä tai tapaamisesta.

Mainitse arviointipyynnöissä, mihin tarkoitukseen arviota tarvitset. Esineen arvo voi poiketa huomattavasti riippuen siitä onko kyseessä pesänjako, realisointi tai vakuutusarvio.

Arviot ovat suuntaa antavia ja perustuvat annettuun tietoon. Arvio voi muuttua tarkemmassa tutkimuksessa.

Tuntiveloitus on 150 euroa/tunti + alv. Minimiveloitus on tunti.

 

OSTOKONSULTOINTI

Tehdään asiakkaan toiveiden mukaan toimeksiantona.

Toimintaan kuluu antiikki, design ja taide.

Palvelen yksityishenkilöitä, yhteisöjä ja yrityksiä.

Yhteydenottoa odotellen.

 

MEKLARI, LUENNOT JA KOULUTUSTAPAHTUMAT

Työtehtäviini on myös aina kuulunut meklarina toimiminen, luennot sekä koulutustapahtumat. Olen myös jatkossa käytettävissä näihin.

Luentoja voin pitää monista eri aiheista jotka koskettelevat antiikki-, design- tai taidemaailmaa ja voivat olla kaikkea taidemarkkinoiden tilasta aina hopealeimoihin saakka.

Koulutustapahtumat esimerkiksi yrityksissä ovat olleet monille hyödyksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

ARTIKKELIT,HISTORIIKIT JA SUKUKRONIKAT

Kirjoitan myös alan artikkeleita, historiikkeja sekä sukukronikkoja.

Olen jo vuosia tehnyt artikkeleita lehtiin kuten Kotiliesi, Glorian Antiikki sekä kirjoihin kuten suurteokseen Suomen Antiikkitavarat. Nykyään toimitan Koti ja Keittiö-lehden Vanhat tavarat-palstaa.

Kulttuurihistoria on tullut käytännössä tutuksi kun olen aiemmissa työpaikoissa selvittänyt esineiden vaiheita ja kirjoittanut niistä eri pituisia selvityksiä.

Nykyään sukututkimus on todella suosittua ja digitalisoitujen arkistojen myötä tuloksia voi saada nopeasti sillä saralla. Jotta tarina heräisi henkiin myös tuleville sukupolville, on mahdollista että kirjoitan valmiin sukututkimuksen kulttuurihistorialliseksi kokonaisuudeksi eli teen historiallisen aikakirjan ja valoitan suvun tapahtumia aikajärjestyksessä. Haluttaessa sukukronikka voidaan toimittaa valmiina painotuotteena. Laajat toimeksiannot teen yhteistyössä tietokirjailijan kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!